021-66561465

021-66913740

09120717164

  • 1397-10-25

نکاتی درباره پوست تار ، آشنایی با پوست ساز تار ، آموزش تار ، آموزشگاه تار ، آموزش تار ستارخان ، آموزشگاه تار ستارخان

همان‌طور كه در تصوير ديده مي‌شود، قسمت كلفت‌تر پوست براي نقاره و قسمت نازك‌تر پوست براي كاسه استفاده مي‌شود. همچنين، قسمت كلفت‌تر پوستِ كاسه زير خرك قرار مي‌گيرد. پوست را بايد حدود 2 سانتي‌متر بزرگ‌تر از دور دهانه‌ها برش داد.
نحوه نگهداري پوست
تاريخ خريد پوست را بايد در گوشه‌اي از آن يادداشت کنيم و اگر سوراخ‌هايي در آن وجود داشت آنها راعلامت بزنيم، تا اگر سوراخ‌هاي جديد به‌وجود آمد، نحوه نگهداري پوست تصحيح شود.
پوست‌ها را بايد در كيسه‌اي نخي كه بافت آن منسجم نباشد (براي تبادل هوا) نگهداري کنيم و لابه‌لاي پوست‌ها توتون بريزيم و پس از گره زدن درِ كيسه، آن را در جاي خشك و خنك نگهداري کنيم.
چند نكته درباره نگهداري پوست:
1- توتون مانع از سوراخ شدن پوست‌ها و يا به‌ اصطلاح، بيدزدگي آن‌ها مي‌شود. براي اين کار بهتر است از نفتالين استفاده نشود زيرا نفتالين، در اثر تصعيد (تبديل جامد به گاز)، بوي بد و حساسيت‌زايي از خود به‌ جا مي‌گذارد، همچنين باعث چرب شدن پوست‌ها مي‌شود.
2- هر چند وقت يك‌بار، نحوه نگهداري پوست‌ها بررسي شود.
3- پوست‌ها به ‌شكل اصلي خود نگهداري و از برش آن‌ها به شکل دهانه‌ها اجتناب شود، چراكه پوست‌ها، پس از خشك شدن، تغيير اندازه مي‌دهند و كوچك‌تر مي‌شوند.
4- بعضي‌ها، براي خشك كردنِ فوريِ پوست، آن را مقابل آفتاب يا حرارت ملايم قرار مي‌دهند كه اين كار درست نيست و به پوست آسيب مي‌رساند.
5- از تا زدن پوست‌ها خودداري گردد.